Επιτυχημένη Εκδήλωση για τους Βορδονιάτες Αγωνιστές στην Επανάσταση του 1821

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Βορδόνιας στην Πλατεία του Όραχου η εκδήλωση για την συμβολή των τοπικών επιφανών αγωνιστών στην Επανάσταση του 1821 την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θόδωρος Βερούτης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σε δηλώσεις του τόνισε:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση που ανέδειξε τη συμβολή των τοπικών επιφανών αγωνιστών αλλά και των “μικροκαπετανέων” στην Επανάσταση του 1821. Οι ομιλίες του Dr. Δημήτρη Σπαντίδου και της πρώην Εφόρου Αρχαιοτήτων Λακωνίας Καλλιόπης Διαμαντή ‘φώτισαν’ τα πρόσωπα και τα γεγονότα της περιόδου, προσφέροντας σε όλους μας μια σημαντική ευκαιρία για αναστοχασμό πάνω στις ένδοξες στιγμές της ιστορίας του Γένους μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθειά τους να φέρουν στο προσκήνιο τη νεότερη ιστορία μας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε τέτοιες σημαντικές προσπάθειες ανάδειξης της ιστορίας του τόπου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηλίας Αγγελάκος: Αποπροσανατολιστικές οι κατηγορίες του Δημάρχου Τρίπολης

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα το Δήμαρχο Τρίπολης σε...

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Γίνε Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας!

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ, πρώην ΙΕΚ) του...

Συνάντηση για το έργο της αντιδιαβρωτικής προστασίας Αίπειας στην ΠΕ Μεσσηνίας

Συνάντηση με ιδιοκτήτες ακινήτων της παραλιακής ζώνης του Αγίου Ανδρέα, είχε την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος όπου και συζήτησαν για το θέμα της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Ειδικότερα οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία του έργου, που έχει ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή, όπου έχει παρατηρηθεί υποχώρηση της

«Kalamata Pamisos River Action» υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το τρίτο «Kalamata Pamisos River Action» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και θα περιλαμβάνει πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις ψυχαγωγίας και τουριστικής προβολής, που θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο του Παμίσου και γύρω από το φράγμα. Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, το «Kalamata Pamisos River Action»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο