Ομιλία στ’ Αρφαρά από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη: Πρόκληση ή Ευκαιρία;»

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024  στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αρφαρών από την Πρωτοβουλία Πολιτών Δ.Ε. Αρφαρών σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών, τις Κοινότητες Αρφαρών και Σταματινο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αστέρας Αρφαρών».

7b5c5aa0 39eb 4552 ae7d dba26d7ce09b

Τιμώμενο πρόσωπο και ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο καταγόμενος από τ’ Αρφαρά, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη: Πρόκληση ή Ευκαιρία;».

09e04936 8bdb 4a96 8ee0 1c49d0640add

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Θανάσης Βασιλόπουλος, σημείωσε ότι η παρουσία του Πρύτανη αποτελεί τιμή για την περιοχή, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις σύγχρονες κοινωνίες, με ότι θετικό ή αρνητικό αυτή μας επιφυλάσσει. «Η γνώση είναι δύναμη και υπό την έννοια αυτή, μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο γύρω μας, να καινοτομήσουμε, να δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας», σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη την Πρωτοβουλία Πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

{gallery}arthra/2024/08/19-26905{/gallery} 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο