51ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας ευχαριστεί θερμά όλες τις φίλες και όλους τους φίλους του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής, για το συγκινητικό τους ενδιαφέρον και τα πάμπολλα τηλεφωνήματα, μηνύματα και αιτήσεις συμμετοχής που καταφθάνουν συνεχώς, από όλη την Ελλάδα (Έβρος, Αρκαδία, Μεσσηνία, Αιτωλοακαρνανία, Αττική κ.ά.).

Όσες και όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον μακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που συμπλήρωσε 50 χρόνια (1973-2023) προσφοράς στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες (προϋποθέσεις συμμετοχής, ρεπερτόριο, βραβεία κ.λπ.), στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού και στην Αίτηση Συμμετοχής, τα οποία μπορούν να “κατεβάσουν” από την ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας: https://gortynia.gov.gr/panellinios-diagonismos-dimotikou-tragoudiou-kai-mousikis-2024/.

Αιτήσεις Συμμετοχής έως και το Σάββατο, 27 Ιουλίου, το πρωί, στην Προκριματική Φάση του Διαγωνισμού.

Επικοινωνία με τον Δήμο Γορτυνίας: 2795360329 (κα Κέλυ Παυλίδου), 2795360300 και info@gortynia.gov.gr.   

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 20:00μ.μ. στα Λαγκάδια και διοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-Παράταση-Αιτήσεων-ΣυμμετοχήςΛήψη

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ASTERAS AKTOR: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά “αστεράκια”!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μικρά "αστεράκια"! Τα μικρά...

Καλαμάτα: Συνελήφθη ανήλικος για διακεκριμένη κλοπή

Συνελήφθη, χθες (21.7.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς...

Ανακαλύψτε τα Πελοποννησιακά Κρασιά | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνή Καμπάνια Προώθησης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά μια συναρπαστική καμπάνια για την προώθηση των κρασιών Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) σε κορυφαίες Διεθνείς αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς. Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Οίνου και του Ειδικού Μέτρου Στήριξης «Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες».   Η Καμπάνια Μας Περιλαμβάνει: Εντυπωσιακές Διαφημίσεις: Ξεχωριστές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο