Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) στη Γορτυνία αύριο, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων για τη Γορτυνία.

Ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς και να σέβονται την απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 και στα τηλέφωνα:
6977615011 Ευστάθιος Κούλης, Δήμαρχος Γορτυνίας
6936947007 Δημήτριος Καζάς, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γορτυνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

ΠΟΛΥ-ΥΨΗΛΟΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ-4-για-ΔΕΥΤΕΡΑ-22.7Λήψη

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Martin Ádám στον ASTERAS AKTOR!

Ανακοίνωση συνεργασίας του ASTERAS AKTOR με τον διεθνή Ούγγρο...

Ανθρωποκτονία 64χρονου στην Αρκαδία – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την...

80η επέτειος από το Ολοκαύτωμα της Βλαχέρνας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Στην Βλαχέρνα Αρκαδίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο