Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Δεκαπενταύγουστο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αδειούχων που επέλεξαν να γιορτάσουν τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου, συνδυάζοντας παράλληλα και τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του trivago, της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών, τη μεγαλύτερη ζήτηση για φέτος έχει η Χαλκιδική.

Η Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η trivago, κατάφερε να «εκτοπίσει» την Πάργα η οποία την περσινή περίοδο ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει και φέτος στους κορυφαίους προορισμούς.

Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για φέτος καταλαμβάνει η Θάσος.

Τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, καθώς φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλονιά.

Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά. Τα Χανιά παραμένουν σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το Δεκαπενταύγουστο 2015:

1. Χαλκιδική

xalkidikh

2. Θάσος

thasos

3. Λευκάδα

leukada

4. Αίγινα

aigina

5. Σαντορίνη

santorini

6. Ζάκυνθος

zakinthos

7. Άνδρος

andros

8. Πήλιο

pilio

9. Μήλος

milos

10. Πάργα

parga

 

newsbomb.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο