Συνεδρίασε η Επιτροπή Ενημέρωσης και Διαβούλευσης επί θεμάτων Τουρισμού και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για την πορεία των θεμάτων που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού, συνεδρίασε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η σχετική Επιτροπή Ενημέρωσης και Διαβούλευσης, στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη.

Κεντρικά ζητήματα ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού, που έγινε, την περασμένη εβδομάδα, στην Αθήνα, καθώς και η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής, Αθανάσιος Μιχελόγγονας, ανέφερε: «Προχωρήσαμε στη συνεδρίαση με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για όσα κάνουμε στον τομέα του τουρισμού.

Στόχος μας είναι η διασφάλιση ότι η περιφερειακή ανάπτυξη συμβαδίζει με τις τουριστικές προτεραιότητες και ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των φορέων.

Πραγματοποιήθηκε και ευρύτερη συζήτηση, όχι μονό περί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως η ταυτότητα του προορισμού, η στρατηγική της Περιφέρειας για θέματα πολιτισμού και οι μηχανισμοί συνεργασίας με άλλους εταίρους του οικείου οικοσυστήματος του Τουρισμού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται το έργο συντήρησης του Δικτύου Ύδρευσης στον Δήμο Ναυπλιέων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνεχίζεται με ταχύ ρυθμό το έργο της Συντήρησης και Αποκατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης στον Δήμο Ναυπλιέων, με συνολικό προϋπολογισμό 560.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας τη βελτίωση των υδάτινων υποδομών της περιοχής. Το έργο υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία συνεισφέρει με 400.000 ευρώ, και τη Δημοτική Επιχείρηση

Μιχάλης Κατρίνης : «Αύριο θα μιλήσουν οι πολίτες. Θα μιλήσει η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ»

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή...

Επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου της ΕΜΥ: Επιμένει με καταιγίδες η κακοκαιρία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν μέχρι και...

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες στον Δήμο Κορινθίων από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννή

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Κορινθίων με εξέταση Μαστογραφίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ