Εκδρομικές δράσεις Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου 2023 από την arcadian tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την Arcadian Tours Ιανουάριο & Φεβρουάριο: Σε 1ήμερη εκδρομή Τρίκαλα Κορινθίας & Ζήρεια – Χιονοδρομικό Κέντρο. Και με 2ήμερη στην Ι.Μ. Παναγία την Προυσιώτισσα & Καρπενήσι.

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματισθεί 2 εκδρομικές δράσεις, με την έναρξη της νέας Χρονιάς. α). Της Μονοήμερης εκδρομής στα Τρίκαλα Κορινθίας και στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και β.) Της 2ήμερης Εκδρομής από τις 4 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2023 για Καρπενήσι, την Ιερά Μονή ¨Παναγία η Προυσιώτισσα¨ και το Μεγάλο Χωριό. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα : 2710 223 614 – 2710 222 560 – 6988 010000. & στο www.arcadiantours.gr.

  Σύμφωνα με τα Προγράμματα οι εκδρομές έχουν ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
στα Τρίκαλα Κορινθίας
και τo Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

   Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023: Θα γίνει η αναχώρηση στις 08:00 το πρωί από την Πλατεία Κολοκοτρώνη και μέσω της Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου φτάνουμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1500 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας λειτουργεί από το 2007 το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Πρόκειται για ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, το πλησιέστερο στην Αττική και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας διαθέτει μια πίστα αρχαρίων με ένα συρόμενο αναβατήρα (baby lift), συνολικού μήκους 150 μέτρων, καθώς και άλλη μια πίστα κλιμακωτών διαβαθμίσεων στην οποία λειτουργεί ένας επίσης συρόμενος αναβατήρας (πιατάκι), συνολικού μήκους 400μ. Το πανέμορφο σαλέ, του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας, είναι φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο και αποτελεί το σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους επισκέπτες του. Μετά το χιονοδρομικό θα αναχωρήσουμε για τα Τρίκαλα Κορινθίας. Πρόκειται για έναν χειμερινό προορισμό που τα έχει όλα. Με φύση υπέροχη, μυθολογική αύρα και σύντομες διαδρομές γεμάτες εικόνες, πότε με φόντο τη Ζήρια, τον Χελμό και τον Ολίγυρτο, πότε με τον ονειρικό Κάμπο του Φενεού, κρεατοφαγία επιπέδου και καλή τουριστική υποδομή, τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι «ό,τι πρέπει» για low profile χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα – αλλά ακόμη και για μονοήμερη. Αφού καθίσουμε για φαγητό θα αναχωρήσουμε για να επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

   Η Τιμή συμμετοχής είναι: 20 € και περιλαμβάνει:

  1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο: Τρίπολη – Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας – Τρίκαλα Κορινθίας – Τρίπολη.

——————-/——————–

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Στο Καρπενήσι – Μεγάλο Χωριό – Παναγία Προυσιώτισσα

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 08:00 το πρωί για το Καρπενήσι μια πόλη ιστορική με εξαιρετικές φυσικές ομορφιές, όπου θα γίνει και η παραλαβή των δωματίων στο κεντρικό ξενοδοχείο 3* City Hotel Apollonion. Ένα ξενοδοχείο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στη κεντρική πλατεία της πόλης με τον μεγάλο πλάτανο και τη βρύση και θα γευτούμε τα εκλεκτά εδέσματα στις γύρω ταβέρνες.

– Βράδυ ελεύθερο.

 

   Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ιστορικό και ακουστό μοναστήρι της Αρχόντισσας της Ρούμελης, της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ακολουθώντας μια κλασική και υπέροχη διαδρομή, πλάι στον ποταμό Καρπενησιώτη φτάνουμε σε ένα μοναστήρι περιτριγυρισμένο από απότομους και άγριους βράχους που προκαλούν δέος και μόνο που τους ατενίζεις. Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για το Μεγάλο Χωριό. Ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα. Στη συνέχεια θα  επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

 

   Η Τιμή συμμετοχής είναι: 90 € (Δηλώσεις θέσεων γίνονται δεκτές με προκαταβολή 50 €) και περιλαμβάνει:

  • Το λεωφορείο από Τρίπολη-Καρπενήσι-Τρίπολη.
  • Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι με πρωινό.

Πληροφορίες: 2710 223614 2710 222560 & 6988 010000

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο