ΑρχικήΤουρισμόςΚοινωνικός τουρισμός: Μέσα στην εβδομάδα τα προσωρινά αποτελέσματα

Κοινωνικός τουρισμός: Μέσα στην εβδομάδα τα προσωρινά αποτελέσματα

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα των ωφελούμενων για τις 300.000 επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ.

Οι επιταγές που θα λάβουν οι δικαιούχοι μπορεί να χρησιμοποιηθούν από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Τουρισμού 2022 μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Υπενθυμίζεται ότι για τους ενδιαφερόμενους που θα επιλέξουν καταλύματα σε Λέρο, Μυτιλήνη, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Ενώ 12 διανυκτερεύεις, εντελώς δωρεάν θα λάβουν οι διακιούχοι των καταλυμάτων των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου.

Στο προσωρινό Μητρώο θα αναγράφονται:

  • Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • Tα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους.
  • Tα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελούμενων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • H ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.
  • Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.
  • Το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων καταρτίζεται από τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α.. Ακολούθως, το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων, αναρτώνται στον ιστότοπο της Δ.ΥΠ.Α.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της διαδικασίας με δική τους φροντίδα από τον ιστότοπο και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες/εφαρμογές της Δ.ΥΠ.Α.

Πώς γίνονται οι ενστάσεις

Οι συμμετέχοντες που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ιστοτόπου της Δ.ΥΠ.Α. μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου και των προσωρινών Πινάκων Αποκλειομένων. Η ένσταση γίνεται εντός της τριών ημερών από την επομένη ημέρα της δημοσιεύσεώς τους στη διαδικτυακή πύλη της Δ.ΥΠ.Α..
Υποβολή ενστάσεων μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία δεν είναι δυνατή.

Οι συμμετέχοντες που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση προκειμένου να αξιολογηθεί σωστά η ένστασή τους οφείλουν:

  • Να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.
  • Να αναγράφουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί).
Μετάβαση στο περιεχόμενο