Eλληνικό χρώμα στην έκθεση τουρισμού “Fiets & Wandelvakanties” στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία Arcas Travel Services με έδρα την Τρίπολη που ειδικεύται στον εισερχόμενο εναλλακτκό τουρισμό έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση τουρισμού, προβάλοντας τον ποδηλατικό τουρισμό και όχι μόνο, στην Πελοπόννησο.

Η συμμετοχή του κόσμου άγγιξε τις 60.000 και τα μηνύματα ενδιαφέροντος για τον ελληνικό ποδηλατικό τουρισμό στη χώρα μας ήταν πολύ ενθαρρυντικά, κατατάσσοντας την Ελλάδα και ειδικότερα την Πελοπόννησο ως έναν εξαιρετικό ποδηλατικό προορισμό για τον τουρίστα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία πρόβαλε και τον τουριστικό portal www . Discover – Peloponnese. com με πληροφορίες για την Πελοπόννησο, όπως: προορισμοί, δραστηριότητες, εμπειρίες, τουριστικά πακέτα, διαμονή, σίτιση, ξεναγοί, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ.

arkas travel1

Τα ποδηλατικά πακέτα που οργανώνει η εταιρεία Arcas Travel Services σε όλη την Πελοπόννησο στοχεύουν στην επαφή του ξένου τουρίστα με την ποικιλόμορφη ελληνική φύση, την πλούσια ιστορία και την γενναιόδορη φιλοξενία του τόπου μας. Ευελπιστούμε, μελλοντικά η εταιρεία μας μέσω των συνεχών δράσεων της να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην Πελοπόννησο.

 

Arkas travel4

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...
Μετάβαση στο περιεχόμενο