Κάλεσμα του τουριστικού οργανισμού Πελοποννήσου για συμμετοχή σε δυο σημαντικά workshops που διοργανώνονται στην Ιταλία

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεννόηση με το Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο καλεί τα τουριστικά καταλύματα της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε δυο σημαντικά workshops που διοργανώνονται το μήνα Δεκέμβριο 2019 στο Τορίνο και στο Μιλάνο της Ιταλίας την 11 & 12 Δεκεμβρίου 2019 αντίστοιχα.

 Ειδικότερα το πρώτο workshop θα λάβει χώρα στο Τορίνο στις  11/12/2019 και πρόκειται για μία εκδήλωση με Β2Β συναντήσεις, με τίτλο «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταλύματα που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 70-80 εκπροσώπους ΤourOperators&Τουριστικών Πρακτορείων του Τορίνου.

Το δεύτερο workshop θα λάβει χώρα στο Μιλάνο την επόμενη ημέρα στις  12/12/2019 και πρόκειται για εκδήλωση – workshopμε Β2Β συναντήσεις αποκλειστικά MICE, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν περίπου 40 buyersτου συνεδριακού τουρισμού. Για την επιτυχημένη διοργάνωση του εν λόγω workshop θα υπάρξει συνεργασία του Γραφείου του ΕΟΤ Μιλάνου με την Ιταλική εταιρεία EDIMAN, μία από τις μεγαλύτερες και εξειδικευμένες στο χώρο MICE εταιρείες στην Ιταλία.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από πλευράς ενδιαφερομένων ορίζεται η 22 Νοεμβρίου για το 1οworkshopκαι η 18η Νοεμβρίου για το 2οworkshopαντίστοιχα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο (κα Μπουλασσίδου Κυριακή προϊσταμένη και υπεύθυνη δράσης ΕΟΤ Ιταλίαςκαι κα ΑντονέλλαΠαπανικόλα/ director@visitgreece.it / media@visitgreece.it  / tel 0039 02 860470-477) )

Για τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

Κων/νος Μαρινάκος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο