Συνέδριο για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα το Σάββατο στη Καλαμάτα

Ο τουρισμός, η επιχειρηματικότητα και η τοπική παραγωγή είναι οι βασικοί άξονες του συνεδρίου «In Situ Metaλλaxis», που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας το Σάββατο 18 Απριλίου, από τις 10 το πρωί και 5 το απόγευμα.

Σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που στηρίζει το συνέδριο κάλεσε τους επιχειρηματίες του νομού να πάρουν μέρος. Ο διοργανωτής και εμπνευστής του συνεδρίου Ηλίας Σκενδερίδης, σημείωσε ότι οι στόχοι του συνεδρίου είναι να έρθουν σε επαφή επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιφέρειας οι οποίοι έχουν την διάθεση να εξελιχθούν, με εταιρείες και αναγνωρισμένους επαγγελματίες, να αποτυπωθεί η κατάσταση της περιφέρειας και τέλος η εκπαίδευση.

Η συνδιοργανώτρια Γεωργία Καλογεροπούλου αναφέρθηκε στην θεματολογία υπογραμμίζοντας ότι εννέα ομιλητές από διαφορετικούς χώρους θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και τις πρακτικές που εφάρμοσαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή ανέρχεται στα 20 ευρώ σε μεμονωμένα άτομα, 15 ευρώ σε ομάδες και 12 ευρώ σε φοιτητές. Ενώ όσοι το παρακολουθήσουν θα πάρουν σχετική βεβαίωση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο