Τουρισμός

Δωρέαν μπορούν να επισκεφθούν όλα τα μουσεία της χώρας οι πολίτες σήμερα, τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (26/3).
H διακίνηση επιβατών Φεβρουαρίου 2023 και α ́ διμήνου ’23 παρουσιάζει αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 και του 2019.
Ενεργοποιήθηκαν τα vouchers των 150 ευρώ για τους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους» οι οποίοι αναδείχθηκαν από την κλήρωση του Ιανουαρίου.
Η λίμνη Δόξα είναι μία τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων, η οποία βρίσκεται στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, και στηρίχτηκε στον χείμαρρο Δόξα που ρέει σε εκείνη την περιοχή.
Καθώς μπήκε η άνοιξη και αρκετοί από εμάς θέλουν να προβούν σε εξορμήσεις στη φύση, ας δούμε τις λίμνες που υπάρχουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι περισσότερες από αυτές έχουν εύκολη πρόσβαση και είναι μία όμορφη επιλογή για χαλάρωση σε συνδυασμό…
Ηφαίστεια… ίσως η πιο καταστροφική δύναμη της φύσης. Με το Travel Diary έχουμε επισκεφθεί ορισμένα από αυτά: Το ανενεργό ηφαίστειο των Μεθάνων, το μεγαλύτερο ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα και το πιο επικίνδυνο ηφαίστειο της Ευρώπης, τον Βεζούβιο.
Γνωρίστε τα 10 ψηλότερα βουνά της Πελοποννήσου, με τον Ταΰγετο να είναι στην "κορυφή" της λίστας.
Πληρότητα από 65% τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Δήμο Πύλου Νέστορος έως 98% τα ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου στην Καλαμάτα και στην Στούπα παρουσιάζουν οι τουριστικές μονάδες της Μεσσηνίας το τριήμερο της Καθαρής  Δευτέρας.
Και ποιος δεν θα επέλεγε έναν ελληνικό προορισμό, προκειμένου να «μαγέψει» το ταίρι του και να το κάνει αιώνια «δέσμιό» του; Η ακαταμάχητη γοητεία της χώρας μας με τα ειδυλλιακά τοπία, τα μεσαιωνικά κάστρα, τα γραφικά καντούνια αλλά και τη…
Εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες νέοι δικαιούχοι κληρώθηκαν και αποκτούν άμεσα την ψηφιακή κάρτα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού. Οι νέοι δικαιούχοι προστίθενται στους ήδη 275.000, φτάνοντας συνολικά τους 400.000.
Σελίδα 1 από 64

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia