Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

“Άσπρισε” και ο Χελμός!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε φωτογραφίες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων μετά την σημερινή χιονόπτωση. Η τελευταία χιονόπτωση άφησε 25 εκ. στη βάση του Χιονοδρομικού και 35 εκ. στην κορυφή της Στύγας.

Σε λειτουργία θα βρίσκεται από αύριο Πέμπτη, 29/12/2016 το baby lift για αρχάριους, ο αναβατήρας Αχιλλέας για βόλτα, το κατάστημα ενοικιάσεων για ενοικίαση εξοπλισμού χιονοδρομίας, αλλά και ελκήθρου, καθώς και το Chalet ‘1740’, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό σας ρόφημα, τοπικά και άλλα προϊόντα, σε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με θέα τον χιονισμένο Χελμό.

helmos28124
Αναμένονται νέες χιονοπτώσεις σήμερα και ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσει η λειτουργία και των υπολοίπων πιστών για χιονοδρομία.

Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός, άλλα για τη δική σας ασφάλεια, να φροντίσετε να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2

helmos28122

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη | Συνέντευξη τύπου με θέμα την Πανελλήνια συνάντηση Ορειβατών στο Μαίναλο

Συνέντευξη τύπου με θέμα την Πανελλήνια συνάντηση Ορειβατών στο...

Ελληνόφωνα χωριά της Κ. Ιταλίας / πολιτιστικό πρόγραμμα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα σε κλίμα συγκίνησης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ