«Ζωνταντός» στην… μάχη της πεντάδας έμεινε ο Αστέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο «Καυτανζόγλειο» επί του Ηρακλή (0-1) και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

 Η ομάδα της Τρίπολής έφτασε τους 37 βαθμούς μειώνοντας την διαφορά από τον ΠΑΟΚ (39 β) στους -2, που γνώρισε στη Ν. Σμύρνη την ήττα από τον Πανιώνιο με 3-1. Όλα αυτά θα έχουν σημασία αν η ποινή του Δικεφάλου παραμείνει. Αν επιστραφούν οι βαθμοί τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Οι Αρκάδες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φακούντο Μπερτόλιο κέρδισαν τον Ηρακλή με 1-0 με το γκολ του Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δοκάρι στο 42′ με τον Μάσα. Ο Ηρακλής πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μόλις μια ευκαιρία στο 62′ με τον Βέλλιο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα στην ιστορία του με αντίπαλο στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Ηρακλή μετά το τέλος του αγώνα

Ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Μπαντής κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Γιαννούλης-Κιτοκό στα άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο οι Γκοϊάν και Ζησόπουλος. Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Χαμντάνι με τους Φερνάντες και Δημούτσο να είναι στα άκρα. Ο Μπερτόλιο στον άξονα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάσα.

 

Ο Αστέρας είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Μπερτόλιο, που έκανε άνω κάτω την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Από τα πόδια του 26χρονου μέσου πέρασαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες του Αστέρα. Στο 21′ ο Μπερτόλιο με εξαιρετική προσπάθεια βρήκε τον Δημούτσο με τον τελευταίο να πιάνει ένα δύσκολο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24′ μετά από λάθος διώξιμο του Τσότρα η μπάλα πήγε στον Μπερτόλιο και σε μια γρήγορη επίθεση έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Φερνάντες με τον τελευταίο με ωραίο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή. Στο 42′ ο Αργεντινός είχε μια ακόμα ασίστ, αυτή την φορά στον Μάσα, με τον συμπατριώτη του να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Περνίς.

Ο Αστέρας είχε άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο 27′ με τον Μάσα να περνάει την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Τσότρα και τον Χαμντανί να μη μπορεί να νικήσει δύο φορές τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Ο Φακούντιο Μπερτόλιο ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο. Ο Αργεντινός είχε τρεις ασίστ, αλλά και συμμετοχή στο γκολ του Φερνάντες. Ο 26χρονος μέσος κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια ο Αστέρας έκανε φάση, ενώ δεν μπορούσε κανένας παίκτης του Ηρακλή να τον κόψει. Σε κακή ημέρα βρέθηκε όλη η ομάδα του Ηρακλή στο πιο σημαντικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά. Ότι κι αν έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον πάγκο δεν του βγήκε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο