Ολυμπιακός-Αστέρας 1-0. Άξιζε κάτι καλύτερο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα στο «Γεώργιος  Καραϊσκάκης» , δεν τον ικανοποίησε με το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού ηττήθηκε με 1-0.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στο 52΄ με κεφαλιά του Σωκράτη, μετά από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του Αστέρα.

Κατά τα λοιπά, οι Αρκάδες στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας με την απόδοση του ότι πλέον περνάει στις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Η καλύτερη φάση για τον Αστέρα , ήταν στο 20΄ όταν οι Ριέρα με τά από ωραία προσπάθεια και σουτ, είδε την μπ’αλα να “γλύφει” το δοκάρ ιτου Κρίστινσον.

Στα θετικά για την ομάδα της Τρίπολης ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Τσιφτσή, που καταξιώνεται στο κλαμπ των καλών τερματοφυλάκων. Ο νεαρός πορτιέρε είχε πολύ καλές επεμβάσεις και η στάθηκε με πολύ ψυχραιμία κάτω από τα γκολπόστ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 52’ Παπασταθόπουλος

Κίτρινες: 34’ Μπαράλες, 66′ Ντρέγκερ.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Λαλά (46’ λ.τρ. Ντρέγκερ), Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ λ.τρ. Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά (70’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι, Κάιπερς (81’ Εμβιλά), Χασάν (70’ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες (46’ Τζίμας), Κρέσπι, Μπελόκ (88’ Κανελλόπουλος), Σουάρεθ, Ριέρα (46΄ Γκόμες), Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Αλί Μπαμπά (67’ Τιλίκα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το μεγαλύτερο ελληνικό event κλασικού ιστορικού αυτοκινήτου, το 11ο Tour du Péloponnèse 2024 έρχεται στη Γορτυνία!!!

Η Δημητσάνα είναι ο πρώτος προορισμός, πρώτος τερματισμός και...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 35η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή 35η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα,...

Σε εξέλιξη οι προεδρικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Άνοιξαν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής (6/10) για...

Μονεμβάσια: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 96χρονο

Χθες (5.10.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ