Χρυσό βαθμο πήρε ο Αστέρας του Βεργέτη στη Λιβαδειά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αστέρας, αν και αγωνιζόταν στα τελευταία 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ πήρε, τελικά, πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να βρίσκονται σε… μπελάδες.

Είχε, το ματς, εξαρχής την ταμπέλα του «τελικού»- και όχι άδικα: ο γηπεδούχος Λεβαδειακός, που βρισκόταν οριακά εκτός της «διακεκαυμένης» ζώνης του υποβιβασμού με 17 βαθμούς, υποδεχόταν τον- επίσης «επίφοβο» βαθμολογικά- Αστέρα (13ος με 20 βαθμούς). Γι’ αυτό, ο στόχος των δύο (διαφορρετικών) ομάδων ήταν κοινός- νίκη και μόνο νίκη.

Ο Αστέρας ήταν ο πρώτος που απείλησε νωρίς, καθώς στο 8΄ το σουτ του Ιγκλέσιας πέρασε λίγο έξω. Από κείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και στο 30΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κόντρα που έβαλε ο Βασιλείου στο σουτ του Μαχαίρα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 35ο λεπτό ο Ιγκλέσιας είδε σωστά την κίτρινη κάρτα, η οποία… μελλοντικά θα αποδεικνυόταν «μοιραία». Το πρώτο 45λεπτο «έφυγε» με το πέρα για πέρα δίκαιο 0-0.

Το δεύτερο, ωστόσο, επιφύλασσε περισσότερες συγκινήσεις. Στο 49΄ μετά από φάουλ του Μιλιάζες ο Βασιλείου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία και το 0-0 παρέμεινε. Όπως αποδείχτηκε, όχι για πολύ: στο 58΄ ο Ζεζίνιο ελίχθηκε, κέρδισε τις κόντρες έδωσε την μπάλα στον Βασιλείου κι αυτός δε λάθεψε τούτη τη φορά, κάνοντας το 1-0.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω καύσωνα

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι κλειστοί από τις...

Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4)στη Γορτυνία και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Γορτυνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σημειώνεται ότι με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο