Παπαδάκος ο καλύτερος μπόμπερ της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ,  με τον Παπαδάκο της Μονεμαβασιάς να φιγουράρει στην πρώτη θέση των μπόμπερς .

Στην πεντάδα μέσα είναι και δύο καλαθοσφαιριστές από την Μεγαλόπολη. Ο Τρυφωνόπουλος του Πολύβιου και ο Τσίρμπας του Πελασγού.

bobers1

Τρίποντα :

bobers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννης Νικολάου: «Όχι» ανεμογεννήτριες στην Πελοπόννησο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: Η περιφερειακή αρχή οφείλει...

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοποννήσου

Συνεδρίασε, δια ζώσης και διαδικτυακά, η Περιφερειακή / Εδαφική  Επιτροπή ΔΑΜ Πελοποννήσου-Μεγαλόπολης, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της δομής και της πορείας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Πρόγραμμα ΔΑΜ) 2021-2027, με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί έως σήμερα να είναι

Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στην 7η Επαρχιακή Οδό Μεσσήνη- Εύα- Λάμπαινα

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Ευσταθίου Αναστασόπουλου και του Αναδόχου «ΑΝΤΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.», η σύμβαση του έργου της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην 7η Επαρχιακή Οδό:  Μεσσήνη- Εύα – Λάμπαινα, προϋπολογισμού 903.225,81 €. Το έργο προβλέπει την κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης που θα τοποθετηθούν εντός απαλλοτριωμένης έκτασης παράπλευρα της 7ης Επ.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ