Την Ήττα από τον Άρη γνώρισε ο Αρκαδικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ήττα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, γνώρισε η ομάδα μας από τον Άρη, με σκορ , στο κατάμεστο ΔΑΚ Τρίπολης.

 

Ο Αρκαδικός προσπάθησε, όμως η αστοχία στην επίθεση και κάποιες κακές άμυνες έδωσαν από νωρίς το προβάδισμα στον Άρη, το οποίο διατήρησε μέχρι το φινάλε και εν τέλει έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα μας είχε κορυφαίο τον Μπράουν, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους, ενώ ο Νουούτινεν είχε 9 και ο Βαν Όστρουμ 8. Πλέον, ο Αρκαδικός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 28-52, 43-67, 50-90.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λαμπρόπουλος 4, Βαν Όστρουμ 8, Μπράουν 16 (2), Νουουτίνεν 9, Μπούκερ, Κοψαυτής, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 6, Καλλινικίδης 5 (1), Τζουγκαράκης, Σάντι 2.

ΑΡΗΣ: White 11 (2), Waters 8, Ζάρας 12 (2), Hagins 18, McNeal 16, Ξανθόπουλος 2, Πελεκάνος 4, Cupkovic 7 (1), Φλιώνης 1, Cohen 5, Μούρτος 6, Σίμτσακ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «4,5 Εκατ. Ευρώ για τη Βελτίωση της Προσχολικής Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εκδόθηκε στο Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2021 – 2027  πρόσκληση που αφορά τη δημιουργία, επέκταση και εκσυγχρονισμό μονάδων προσχολικής εκπαίδευσης και φροντίδας (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί) με προϋπολογισμό 4.500.000,00€ και δικαιούχους τους Δήμους της Περιφέρειας. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη και ανάπτυξη υποδομών που προάγουν την ποιότητα ζωής

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Σειρά αποφάσεων για εντάξεις έργων

Συνεδρίασε, την Τρίτη 23 Ιουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κουνοποκτονία, όπου με μειωμένο κόστος, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Οι ψεκασμοί μάλιστα θα γίνονται σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΤΩΝ 46! Ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ.

Ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια Γορτυνίας, μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ!!! Το υλικό προέρχεται από την εκπομπή «Παρασκήνιο» και το αφιέρωμα (26΄) στον 5ο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού, που πραγματοποιήθηκε στα Λαγκάδια Γορτυνίας, τον Ιούλιο του 1978. Η εκπομπή προβλήθηκε από την ΕΡΤ, στις 16 Αυγούστου 1978. Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης

Στην Τρίπολη η κηδεία του Νίκου Μαστραντώνη από τον Άγιο Πέτρο

Η κηδεία του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ, θα γίνει σήμερα Τετάρτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο