Φοιτητική κερκίδα στην αναμέτρηση ΣΕΦΑ Αρκαδικός – Ηράκλειο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΚΑΕ Αρκαδικός έχει δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους μαθητές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν συχνά επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας για την Α2 Εθνική κατηγορία μέσω προσκλήσεων!

 Το Σάββατο ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός δίνει τη δυνατότητα στην στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με το Ηράκλειο που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Αρκαδικός προσκαλεί τις φοιτήτριες και τους φοιτητές των Σχολών Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής με έδρα την Τρίπολη να παρακολουθήσουν δωρεάν τη σημαντική αναμέτρηση Αρκαδικός- Ηράκλειο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 17:00 . Η διαδικασία είναι η εξής: Στέλνετε μήνυμα το όνομα σας στο inbox της επίσημης σελίδας μας (SEFA Arcadikos BC – Official_Page) έως το μεσημέρι (15:00) της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου και παραλαμβάνετε το εισιτήριο σας από το ΔΑΚ Τρίπολης την Παρασκευή 18:00-20:00 και το Σάββατο 11:00-13:00 με την επίδειξη της φοιτητικής σας ταυτότητας (πάσο).».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

𝝖𝝢𝝖𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝨𝝜 𝝙.𝝚.𝝪.𝝖.𝝠. – Α.Θ. – 𝟭𝟴 𝝞𝝤𝝪𝝠𝝞𝝤𝝪 𝟮𝟬𝟮𝟰

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 19/7/2024 και μέχρι νεώτερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν θα πληροί τις προδιαγραφές του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης

Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τον φωτισμό ολοκλήρου του δήμου μας»

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και της αυτοματοποίησης συστήματος ηλεκτροφωτισμού των κοινοχρήστων του δήμου Τρίπολης προχώρησε την Πέμπτη (18/7/2024) ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας κ. Αλυσανδράτο της Sirec Energy. Το έργο προβλέπει την αντικατάσταση 13.000 φωτιστικών με σύγχρονα φωτιστικά Led. Στόχος είναι να μειωθεί η

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο