Η συνέντευξη τύπου για την 4η αγωνιστική του European League 2015 (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με την Γεωργία για την 4η αγωνιστική του European League 2015.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/6u18Yyn2-8E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αγωνιστικές, η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μεγαλόπολη δίνοντας Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Αυγούστου αγώνες με την Γεωργία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

 

 

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε παρουσία των Γιάννη Στουραΐτη (Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας), Διονυσίου Παπαδόπουλου (Δήμαρχος Μεγαλόπολης), Βασίλειου Σιδέρη (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού). Αθανάσιου Δάρρα (Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού), Ιωάννη Αλεξόπουλο (Τομεάρχης επικοινωνίας ΔΕΗ), του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και της αρχηγού της Εθνικής Ελένης Κιόση.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας «μεταφέρονται» οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη...

Λόγω καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη – Αρκαδίες Ζάτουνα 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας με ώρα έναρξης στις 18:30 μ.μ. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας, το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις

Υποτονική χαρακτηρίζεται από τους εμπόρους η αγοραστική κίνηση κατά...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 69.291.040 ευρώ θα καταβληθούν σε 74.084...

Συνελήφθη 54χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ