4ο Vamvakou Mountain Run

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγαπάτε το τρέξιμο και αναζητάτε εναλλακτικούς αγώνες μέσα σε μονοπάτια και κοντά στο φυσικό περιβάλλον; Σας αρέσει να τρέχετε και να αγναντεύετε το καταπράσινο τοπίο και τις συστάδες δέντρων; Αναζητάτε αγώνες με ανηφόρες, κατηφόρες και υψομετρικές αποστάσεις; Προετοιμάζεστε για κάποιον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος και αναζητάτε μια ωραία διοργάνωση να κάνετε «προπόνηση»; Τότε ο Vamvakou Mountain Run, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Μία αθλητική διοργάνωση που φέτος, προγραμματίζεται να λάβει χώρα την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για τέταρτη φορά στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη στήριξή της στη διοργάνωση του 4ου Vamvakou Mountain Run.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν την πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου μέσα από μοναδικές διαδρομές που διασχίζουν ορεινά τοπία και γραφικά μονοπάτια.

Στόχοι του Αγώνα:

Προώθηση του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής.

Ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει διαδρομές για αθλητές όλων των επιπέδων, με επιλογές για διαδρομές των 10χλμ, 20χλμ και 40χλμ, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους, από αρχάριους μέχρι και έμπειρους δρομείς.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Βαμβακούς, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικές γεύσεις και προϊόντα, καθώς και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συνοδεύουν τον αγώνα.

Η αθλητική διοργάνωση προγραμματίζεται για τέταρτη φορά στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πληροφορίες για την διοργάνωση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:35:08

Ομιλία του Χάρη Δούκα στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για...

Υπό έλεγχο βρίσκεται πλέον η φωτιά σε χωριά του Δήμου Γορτυνίας

Άμεση και συντονισμένη ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής στον οικισμό Καστράκι του Δήμου Γορτυνίας, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς το μεσημέρι της Παρασκευής, καταφέρνοντας να περιορίσουν την εξάπλωσή της και να μην κινδυνεύουν οικισμοί. Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (16/7/2024)

Την Τρίτη (23/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Μηνιαία Απολογιστικά Οικονομικά Στοιχεία Δήμου (Ιούνιος 2024)

Τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού για τον Ιούνιο 2024 ανακοινώνει ο Δήμος Τρίπολης. Τα αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο