Άλλα σπόρ

O Dusko Simeunovic είναι το νέο μέλος της προπονητικής ομάδας του Σ.Α.Τ. 
Με πολλές επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ολοκληρώθηκε το τουρνουά Tripolis Open  που διοργάνωσε ο ΣΑ Τρίπολης .
Ο όμιλός μας έχει ήδη ξεκινήσει, για μια ακόμη χρονιά δυνατά τις εγγραφές και την προετοιμασία του. Τα τμήματα λειτουργούν σε φουλ ρυθμούς και η προπονητική ομάδα μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί, όλα τα παλιά αλλά και καινούρια μέλη της.
Μία νέα συνεργασία ξεκινάει στην Τρίπολη με τη δημιουργία του νέου τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης ανάμεσα στον ΚΟΑΤ και τη σχολή χορού Dance point.
Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού Errea, η οποία θα είναι o κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσής μας για τη…
Συνεχίζει με πρωτιές ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου βρίσκει τους αθλητές του ομίλου στις αγωνιστικές επάλξεις και βέβαια με αρετές επιτυχίες.
Ο Σεπτέμβριος μπήκε δυνατά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τους αθλητές του να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις στα τουρνουά , όπου συμμετέχουν.
Το κορυφαίο On Road Park ενώνει δυνάμεις με το κορυφαίο Off Road Park σ’ ένα μοναδικό τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα ξεκίνησε!
160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες θα επιδιώξουν να σπάσουν το ρεκόρ Guinness στο Burn Out το τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο
Σελίδα 1 από 136

logofootermedia