Έναρξη προετοιμασίας για το Σύλλογο Δρομέων (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 26/08 πραγματοποιήθηκε η έναρξη προετοιμασίας του Συλλόγου Δρομέων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Μια αγωνιστική χρονιά που βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στην «παρθενική» συμμετοχή της ανδρικής ομάδας σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Μια χρονιά η οποία επιφυλάσσει μεγάλες προκλήσεις και πολύ μεγάλες αντιξοότητες για τον Τριπολίτικο σύλλογο.

Μια έναρξη χρονιάς που οι πάντες στην ομάδα έχουν επίγνωση των δυσκολιών και των απαιτήσεων και γι’ αυτό με χαμηλούς τόνους χωρίς υψηλές βλέψεις, δίνεται απόλυτη έμφαση στη σκληρή δουλειά. Άλλωστε το ρόστερ του Δρομέα τη νέα σεζόν θα είναι από τα πλέον νεανικά της κατηγορίας με την ομάδα να δίνει έμφαση στα νέα παιδιά της περιοχής, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με την ομάδα της πόλης του, αυτή τη φορά σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο