Παράσχος: «Ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ανύπαρκτο πέναλτι στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, με το οποίο ισοφάριισε η Λάρισα.

«Είμαστε δικαιολογημένα απογοητευμένοι και στεναχωρεμένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγηθήκαμε κι αν ο διαιτητής δεν έδινε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα ακόμα τέρμα καθώς ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη διαιτησία εφέτος αλλά έβαλε την ΑΕΛ στο παιχνίδι από το πουθενά. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ από κακή αμυντική αντίδραση σε στημένη μπάλα αλλά νομίζω ότι και η φάση του Μανιά είναι πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε δυστυχώς. Μπήκαμε σε περιπέτειες αλλά η ομάδα μας είναι καλή και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Τους βαθμούς που χρειαζόμαστε θα τους πάρουμε»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, χθες (2.9.2024) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του...

Άμεση αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα ολιγομελή τμήματα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε άμεσα στις διαμαρτυρίες των εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα γραφεία της Περιφέρειας, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για τη μη έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων της Β’ Λυκείου στους τομείς «Πληροφορικής», «Υγείας–Πρόνοιας–Ευεξίας» και «Διοίκησης και Οικονομίας». Παρά το γεγονός ότι η

Ξεκίνησε η Διαδικασία Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Συμμετοχή στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου» (Ε.Κ.Π.), στο πλαίσιο υλοποίησης του εθνικού προγράμματος «Απόλλων». Η Ε.Κ.Π. ιδρύθηκε από κοινού με τον Δήμο Μεγαλόπολης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, με σκοπό την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) για την κάλυψη των ενεργειακών

Η Εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Καλτεζών

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα καί βυζαντινή μεγαλοπρέπεια πανηγυρίζει ἡ καθ'...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ