Γεωργία Τσιαμπά-Μπακέα : Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι το παιδί μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γεωργία Τσιαμπά-Μπακέα είναι το πρόσωπο του φετινού πρωταθλήματος της Αρκαδίας στο ποδόσφαιρο.

[iframe width=”700″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/XP-4XhDjYww” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Είναι η γυναίκα που στάθηκε δίπλα στον άνδρα της τον Κώστα Μπακέα, πρόεδρο της νεοσύστατης ομάδας του ΠΑΟΚ Τρίπολης , που είναι και πρωταθλητής στην Β΄   Ε. Π. Σ. Αρκαδίας.

Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης, αφού τον υπηρετεί από την θέση του Γενικού Γραμματέα.

Πάντα παρούσα στα παιχνίδια της Τρίπολης , με ουσιαστική παρουσία και… αγωνιστικά! Μεγάλη η βοήθεια στους παίκτες στον ψυχολογικό τομέα, μιλώντας τους και δίνοντας τους την κατάλληλη βοήθεια!

Για αυτό και όλοι στην ομάδα την αγαπούν και την σέβονται. Εξ άλλου δεν είναι τυχαία στον χώρο του αθλητισμού, αφού έχει αγωνιστεί  και ως αθλήτρια στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Α , γνωρίζοντας την ψυχολογία των αγώνων και των αποδυτηρίων!

Δείτε το βίντεο που πήραμε μετά την άφιξη της ομάδας την περασμένη Κυριακή , μετά το νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με το Μαρί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, χθες (2.9.2024) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του...

Άμεση αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα ολιγομελή τμήματα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε άμεσα στις διαμαρτυρίες των εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα γραφεία της Περιφέρειας, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για τη μη έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων της Β’ Λυκείου στους τομείς «Πληροφορικής», «Υγείας–Πρόνοιας–Ευεξίας» και «Διοίκησης και Οικονομίας». Παρά το γεγονός ότι η

Ξεκίνησε η Διαδικασία Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Συμμετοχή στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου» (Ε.Κ.Π.), στο πλαίσιο υλοποίησης του εθνικού προγράμματος «Απόλλων». Η Ε.Κ.Π. ιδρύθηκε από κοινού με τον Δήμο Μεγαλόπολης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, με σκοπό την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) για την κάλυψη των ενεργειακών

Η Εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Καλτεζών

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα καί βυζαντινή μεγαλοπρέπεια πανηγυρίζει ἡ καθ'...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ