Νίκη Παναρκαδικού με 4-0 πιάνοντας ξανά κορυφή. (Παναρκαδικός-Βύζας Μεγάρων 4-0)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 4-0 τον Βύζαντα Μεγάρων και επέστρεψε στις νίκες με τα γκολ των Χατζόπουλου (2), Κώτσιρα και Σαλαπάτα.

 

Ο Παναρκαδικός μόλις στο 7’ λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώτσιρα, ο Χατζόπουλος έπιασε τη κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Παναρκαδικό να απειλεί με στημένες φάσεις αλλά και με σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα του Βύζαντα να προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναρκαδικό να πιέζει και στο 72’ ο Χατζόπουλος έπιασε κεφαλιά κάνοντας το 2-0. Στο 80’ μετά από ατομική ενέργεια του Κώτσιρα το τριφύλλι πέτυχε τρίτο γκολ. Και στο 83’ ο Σαλαπάτας με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το 4-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Τρίπολης μπαίνει ξανά σε θέση οδηγού στο Πρωτάθλημα.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Άσσεν, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Μηλιώτης (Σαλαπάτας), Δήμος (Κυριακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος (Τσόφλιος), Καδάς, Κώτσιρας.

Βύζας: Καρνέζης, Αλεβίζος (Παιδάκης), Τσονκόφ, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Δημακάκος, Λιούρας, Μιχαλόπουλος, Κλωνάρης (Τσακώνης), Μαζιώτης, Βλάχος.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικές 2024: Αναλυτικά οι βάσεις εισαγωγής – Οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις

Οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο...

“Απόψε τραγουδάμε…” Συναυλία της Φιλαρμονικής

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης παρουσιάζει την βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τίτλο "Απόψε τραγουδάμε..." την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00. Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αρκάδων και θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Πετρινού με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης να αποδίδουν δημιουργίες του ελληνικού ρεπερτορίου και

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατάταξη εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

Από σήμερα Πέμπτη (25/7) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να...

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο