Αλλαγή στην ώρα του αγώνα Παναρκαδικού -Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας της Κυριακής 18/10/15 με την Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα ( αντί για 4 που αρχικά ήταν προγραμματισμένος ) στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην Τρίπολη.

Η αλλαγή της ώρας του αγώνα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κρίθηκε αναγκαία από την Αστυνομία για τη λήψη μέτρων ασφαλείας επειδή την ίδια μέρα υπάρχει το παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης με την Ξάνθη ( 6.15 μ.μ.).

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας να προσέλθει την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει φέτος η ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης | Δημήτρης Πτωχός: «Νέος πόλος παγκόσμιου ιστορικού ενδιαφέροντος»

Στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης η χρηματοδότηση ύψους 31.769.852,67 εκατ. ευρώ Σύσκεψη με αντικείμενο τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τη συμμετοχή της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, των Βουλευτών Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού και Αθανασίου Δαβάκη, του

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αμμώνι Κορινθίας

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο