Ηρακλής Ψαχνών – Παναρκαδικός ΑΟ 0-3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική κατηγορία την Κυριακή και φυσικά πρεμιέρα για τον Παναρκαδικό, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Εύβοια και τα Ψαχνά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

{Dailymotion}x37wsbt{/Dailymotion}

Ένα παιχνίδια που ανεξαρτήτως των ιδιαιτεροτήτων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή του αντιπάλου, η ομάδα της Τρίπολης ήθελε να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα, ξεκινώντας με το «δεξί» τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αυτή τη διάθεση λοιπόν επιβεβαίωσε η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου και πιάνοντας συνολικά μια αρκετά καλή εμφάνιση κατάφερε να φτάσει στην άνετη επικράτηση με σκορ 3-0.

Όλα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό για δύο σημαντικούς λόγους: Την αποτελεσματικότητα στις επεμβάσεις που πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή και στο άγχος που φάνηκε να επηρεάζει ως ένα βαθμό τα πόδια και τον τρόπο του παιχνιδιού των «Αρκάδων» στο πρώτο ημίχρονο.


Η ομάδα του Παναρκαδικού ξεκίνησε δυνατά το ματς και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Παράλληλα βρισκόταν στο προσκήνιο και είχε τον «μονόλογο» στις αρκετές και καλές στιγμές προς την εστία της ομάδας των Ψαχνών. Ο τερματοφύλακας των «γηπεδούχων» Κούμης ήταν εξαιρετικός και είπε «όχι» σε πολλές ευκαιρίες του Παναρκαδικού με τις επεμβάσεις του!


Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός επέμεινε και κατάφερε μέσα από στημένη φάση και κόρνερ να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο με κεφαλιά του Καστριτσέα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Γαρυφαλλόπουλο να σημειώνει δύο τέρματα και οι «Αρκάδες» να κλειδώνουν το πρώτο τους «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Η ομάδα της Τρίπολης κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ματς και από τη στιγμή που ήρθε το πρώτο γκολ, το ματς πλέον είχε «κλειδώσει» υπέρ της!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάτι: Έξι χρόνια από τη φονική φωτιά με τα 104 θύματα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 23 Ιουλίου, από τη φονική...

Εκτροπή Ι.Χ αυτοκινήτου στο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Εκτροπή ενός Ι.Χ αυτοκινήτου σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης...

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 30 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 30 Πλοηγών Κυβερνητών και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο