Παναρκαδικός-ΑΣΤΕΡΑΣ Κ20 3-0 (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ, από την πρώτη ομάδα του Παναρκαδικού.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/Nkn9h5qPVnA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν ο Γαρυφαλλόπουλος με πλασέ στο 27′, με τον Σαλαπάτα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων ένα λεπτό αργότερα με το στήθος, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό με πλασέ ο Τσόφλιος.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε ευκαιρίες στο 3ο λεπτό, όταν ο Παπαπέτρου δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Μανέλη, στο 40ο λεπτό όταν την καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Μάνου απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού και στο 59’όταν η κεφαλιά του Χάδιαρη έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησε ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Γιάννης Καυμενάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο β’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μποροβήλος, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Γαλανακόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Ματίας Ιγκλέσιας, Πάμπλο Μάσα και Νίκο Φερνάντεθ.

Διαιτητής: Γκριτζέπης (Αρκαδίας)

Παναρκαδικός: Μανέλης (46’Μάνος), Πετρόπουλος (46’ Γογωνάς), Καδάς (46’ Μπίσιας), Χατζόπουλος (46’ Μπούτας), Κυριακόπουλος(46’ Καστριτσέας), Βελισσάρης (46’ Ίγκο), Χρήστου (46’ Σταθουλόπουλος), Αρδάμης (40’ Αρώνης), Γαρυφαλλόπουλος (46’ Τσόφλιος), Σαλαπάτας (46’ Ντιόγκο), Κότσιρας (46’ Μέλλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καπετάνος (46’ Στεφανίδης), Νταής (56’ Τσέκος),Γκρόσιος (67’ Κακολύρης), Μάνος, Παπαγεωργίου (67’ Συρεγγέλας), Χάδιαρης, Παπαπέτρου (84’ Θεοδωράκης), Νάτσης (84’ Μαργαρίτης), Παπαγεωργίου (80’ Καραμήτος),Τσιώλης (69’ Κατσικαδάς), Ντε Μπλάσις (56’ Βουτσελάς).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Tουρκική εισβολή στην Κύπρο: 50 χρόνια από τη μεγάλη τραγωδία

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο