Παναρκαδικός: Γ. Αντωνόπουλος: «Υπήρχε μεγάλη διάθεση στα παιδιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο προπονητής του Παναρκαδικού αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕ Σπάρτης μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την νίκη της ομάδας του, για τα στοιχεία χρειάζονται βελτίωση, για την διάθεση των ποδοσφαιριστών του, για το αν θεωρεί ως ευχάριστω πονοκέφαλο να έχει ένα τόσο γεμάτο ρόστερ αλλά και για την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος:

Για τον αγώνα κόντρα στην Σπάρτη: «Το σκορ και η νίκη έχει λίγη σημασία για εμάς γιατί μέσα από αυτά τα φιλικά μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς δουλεύουμε, ποιες αδυναμίες έχουμε και το πώς πρέπει να κινηθούμε στο μέλλον. Αυτό είναι και το μεγάλο κέρδος των φιλικών. Σίγουρα μας ενδιαφέρει πάντα να κερδίζουμε γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία μας για την συνέχεια. Τα παιδιά έχουν δείξει και τις τρεις αυτές εβδομάδες που είμαστε μαζί ότι υπάρχει πολύ διάθεση και πάρα πολύ όρεξη για δουλειά και ότι στο παιχνίδι που ήταν λίγο κουρασμένοι οφείλεται σε αυτό γιατί σημαίνει ότι έχουμε δουλέψει καλά γιατί αν γίνονταν το αντίθετο τότε θα υπήρχε πρόβλημα».

Για τα νέα παιδιά του Αστέρα που ενσωματώθηκαν στον Παναρκαδικό: Δεν έχω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για τα παιδιά αυτά. Είτε τα παιδιά αγωνίζονταν πέρσι στον Παναρκαδικό είτε αυτά που ήρθαν φέτος από τον Αστέρα προσπαθούν όλα πάρα πολύ για το καλό της ομάδας έτσι ώστε να γίνουν ένα δυνατό σύνολο. Δεν έχω να πω κάτι ξεχωριστό για τα παιδιά του Αστέρα η του Παναρκαδικού όλοι μαζί είμαστε μία ομάδα».

Για το αν διέκρινε κάποιες αδυναμίες στο φιλικό παιχνίδι: «Σίγουρα είδαμε αδυναμίες. Υπάρχουν πράγματα που θέλουν ακόμα βελτίωση. Αυτό είπαμε και αυτό θα κάνουμε να κάτσουμε και δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που βγάλαμε στο γήπεδο».

Για τα στοιχεία που τον ικανοποίησαν από το παιχνίδι του Παναρκαδικού: «Υπήρχε μεγάλη διάθεση στα παιδιά παρά την κούραση λόγω των προπονήσεων. Κάποια πράγματα που ζητάμε εμείς από το προπονητικό τιμ βγήκαν και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό».

Για τα επόμενα φιλικά που ακολουθούν: «Ναι υπάρχουν ακόμα αρκετά δυνατά φιλικά. Έχουμε την Κυριακή (23/8) με την Κ-20 του Αστέρα και το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον ΠΑΟ Βάρδας».

Για το αν θα γίνει κάποια προσθήκη ακόμα στο ρόστερ της ομάδας: «Είναι δύσκολο να έχουμε κάποια προσθήκη. Αν θα υπάρξει τότε θα είναι κάτι το εξαιρετικό που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και όχι να κάνουμε μία προσθήκη μόνο για να την κάνουμε».

Για τον Άσεν και το πότε επιστρέφει στις προπονήσεις: « Ο Άσεν ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι και κάνει κάποιες θεραπείας. Πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων και σε μία με δύο εβδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος».

Για το πώς αισθάνεται ένας προπονητής όταν έχει ένα τόσο γεμάτο ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές: «Αυτός είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Ο καθένας θα ένιωθε πολύ καλά να έχει τόσες πολλές λύσεις ακόμα και αν πρέπει κάποια στιγμή να στεναχωρείς ορισμένους όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. 11 παίζουν κάποιοι πρέπει να είναι στον πάγκο και κάποιοι εκτός αποστολής. Το ευχάριστο είναι να είναι όλοι σε καλή κατάσταση και ας είναι πονοκέφαλος για εμένα».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Αυτό είπα και στα παιδιά λίγο πριν μπούμε στο γήπεδο. Πως υπάρχει κόσμος και θα ήταν σημαντικό για εμάς να δείχνουμε ότι προσπαθούμε γιατί ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια για μπορέσουμε να τους κρατήσουμε και φέρομε ακόμα περισσότερους φιλάθλους στην κερκίδα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο