Με εξαιρετικά δείγματα γραφής και πολλές υποσχέσεις για το μελών (Παναρκαδικός – Σπάρτη 1-0)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δεύτερο φιλικό ματς προετοιμασίας του έδωσε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ανανεωμένος Παναρκαδικός μετά από αυτό στη Μεσσήνη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Σπάρτης στο γήπεδο του «τριφυλλιού».

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/OR95AHsZw8g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αποτέλεσμα νικηφόρο με σκορ 1-0 για την ομάδα των Αντωνόπουλου-Παπαζαφειρόπουλου αν και αυτό δεν είναι δεδομένο του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα. Αυτό που η ομάδα κρατάει και πάνω σ’ αυτό θα προσπαθήσει να «επενδύσει» αγωνιστικά στη συνέχεια της προετοιμασίας ήταν η εμφάνιση και η διάθεση των παικτών της ομάδας!

Ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Τετάρτης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε τις προοπτικές εξέλιξης το επόμενο διάστημα. Άλλωστε από την πλευρά του την ικανοποίησή του γι’ αυτή τη διάθεση, εξέφρασε και ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος, παρά την κόπωση που όπως είπε έχει κάνει την εμφάνιση της πάνω στους παίκτες.

Η ομάδα της Τρίπολης στη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία. Πάθος και πίεση πάνω στην μπάλα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα είχε περισσότερες δυνάμεις. Καλή και γρήγορη κυκλοφορία από την άμυνα στην επίθεση, κίνηση στους χώρους, κερδισμένες «μονομαχίες» και πράσινους να πηγαίνουν πρώτοι στη μπάλα και φυσικά διάθεση. Φυσικά υπήρξαν και αδυναμίες αφού επιθετικά η ομάδα δεν είχε πολλές καλές στιγμές, π0αρά τις καλές προϋποθέσεις να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Παναρκαδικό που είχε υπεροχή και ευτύχησε νωρίς να ανοίξει το σκορ με υπέροχο τελείωμα του Χρήστου. Είχε πολύ μεγάλη στιγμή με τον Μέλλο που δεν μετετράπηκε σε γκολ. Στην επανάληψη η Σπάρτη είχε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και το παιχνίδι παρ’ όλο που έπεσε ο ρυθμός ήταν ισορροπημένο. Οι «Λάκωνες» είχαν μεγάλη στιγμή με το δοκάρι του Ραχίλ προς το φινάλε του ματς.

Τέλος στα αξιοσημείωτα πρέπει να αναφερθεί η παρουσία του προπονητή του Αστέρα Στάικου Βεργέτη στο γήπεδο, καθώς και του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καϋμενάκη και του μέλους της διοίκησης κ. Δημήτρη Μποροβήλου μαζί με άλλα μέλη του προπονητικού τιμ και διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο