Παναρκαδικός: Ενωμένοι και δυνατοί και τη νέα χρονιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία με την κατάκτηση του ντάμπλ και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία η ομάδα της Αρκαδίας θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά δυναμικά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Το πλάνο της νέας χρονιάς ετοιμάζεται ήδη σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας και  απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του Παναρκαδικού να στηρίξουν την προσπάθεια και τη νέα χρονιά. Επίσης φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από επιχειρηματίες να συμβάλουν οικονομικά ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την συμμετοχή αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες.

Εξ άλλου θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης με την ελπίδα πως θα θελήσουν να συμμετέχουν ακόμη περισσότεροι στην διοίκηση της ιστορικής ομάδας.

Ανυπόστατες θεωρούν οι άνθρωποι της ομάδας τις φήμες για αποχώρηση χορηγών τονίζοντας όμως πως χρειάζονται κι άλλους να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα γιατί οι απαιτήσεις της Γ Εθνικής είναι αυξημένες και δεν είναι εύκολο να σηκώνει το βάρος μόνο ο ένας βασικός χορηγός της ομάδας.

 


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγόρευση στην κατανάλωση ύδατος σε πολλές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε συνέχεια πλήθους πρόσφατων ανακοινώσεων σχετικά με την ανεπάρκεια...

Θεόδωρος Βερούτης: «Ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσής μας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγόριανης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης παρευρέθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 στην Αγόριανη, στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «100 χρόνια από την θεμελίωση του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγόριανης του Δήμου Σπάρτης (1924-2024) – Ιχνηλατώντας τη Νεότερη Ιστορία της Κοινότητας Αγόριανης  και του Βορείου Ταϋγέτου, από τους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913) έως και το 1980».

Λαϊκό Αντάμωμα στο χωριό Θεισόα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Στις 15 Αυγούστου στο χωριό Θεισόα του Δήμου Ανδρίτσαινας...

Περιφερειακή Επιτροπή | Συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ και αποφάσεις για βελτίωση οδικών δικτύων και προμήθεια εξοπλισμού για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

Συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Αυγούστου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η προμήθεια προθηκών και λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού και συνοδευτικές υπηρεσίες επανέκθεσης του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, που δείχνει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο