Φιλική αναμέτρηση για τον ΑΓΩ Ανάκτηση με ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αχαΐας! (+φωτό, vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμη μια δραστηριότητα πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων του ΑΓΩ Ανάκτησης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο γήπεδο Φιλικών.

Συγκεκριμένα η Αρκαδική ομάδα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αχαΐας.  

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/lk8LJ6Ek_8Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η αναμέτρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30. Σ’ ένα ματς το οποίο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απόλαυσαν ιδιαίτερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη φιλοξενία και υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει την επόμενη φορά στην Αχαΐα σε μια νέα ποδοσφαιρική συνάντηση των δύο ομάδων.

 

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα οι άνθρωποι του ΑΓΩ Ανάκτησης επιφύλαξαν μια πολύ λιτή εκδήλωση μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο Φιλικών όπου οι άνθρωποι του Αρκαδικού συλλόγου προσέφεραν κάποια αναμνηστικά λαβαράκια του συλλόγου και παράλληλα πρόσφεραν φαγητό και αναψυκτικά στην Αχαϊκή ομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω καύσωνα

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι κλειστοί από τις...

Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4)στη Γορτυνία και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Γορτυνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σημειώνεται ότι με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο