Φτιάχνεται ο νέος Παναρκαδικός !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμπληρώθηκε  η πρώτη βδομάδα προπονήσεων του Παναρκαδικού και από τις πρώτες μέρες αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια του νέου Παναρκαδικού.

Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το πάζλ του ρόστερ της ομάδας και  αναμένεται να έλθουν παίκτες στο τριφύλλι.

Οι παίκτες που έχουν υπογράψει  , απέδειξαν  ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο , κάτι που κάνει την διαφορά από την περσινή σεζόν.

 Νέο αίμα , νέοι παίκτες σε ηλικία, παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν την εμπειρία του δύσκολου πρωταθλήματος και να γίνουν δυνατότεροι για την συνέχεια. Μιλάμε για τα να παιδιά του Αστέρα Τρίπολης, που αποφάσισαν με την προτροπή της ομάδας της οδού Τερστέτη , να μετακομίσουν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Παράλληλα οι νέοι παίκτες που ήλθαν από την Δόξα με τον Στρέμπα που έχει φορέσει και αυτός την φανέλα της Μεγαλόπολης, έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και με την ποδοσφαιρική τους εμπειρία, θα δημιουργήσουν την  ομάδα που θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν ακόμα κενά στο δυναμικό της ομάδας, αφού ως γνωστό έχουν αποχωρήσει παίκτες ενδεκαδάτοι.  Οι σημαντικότερες θέσεις που χρειάζονται άμεσες μεταγραφές, είναι αυτή του τερματοφύλακα ( γιατί είναι μόνο ο Ψυχογιός) και βέβαια ο γκολτζής που πέρυσι ήταν εμφανής η απουσία του.

Μην αφήσουμε απέξω το προπονητικό δίδυμο, που για τρίτο χρόνο στον  πάγκο, έχει αποκτήσει και αυτό την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής και θα προσφέρει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασημένιο μετάλλιο η Λήδα Μαρία Μανθοπούλου στα 100 μέτρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Βάθρο για την Λήδα Μαρία Μανθοπούλου και τρίτο μετάλλιο...

4 βουνά της Πελοποννήσου απειλούνται – Στηρίξτε την προσπάθεια διάσωσής τους

4 βουνά της Πελοποννήσου απειλούνται με ισοπέδωση από ανεμογεννήτριες...

Συνελήφθησαν 15 άτομα στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πυροβολισμοί έξω από κατάστημα στην Κόρινθο – Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής 1/9 στα Καλάμια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ