Από τη Λαμία ο νικητής της κιτρινομπλέ καρέκλας του Αστέρα Τρίπολης! (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ανδρέας Σπινθουράκης είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι του ΑΣΤΕΡΑ στο #YouTube για την “αστεράτη” καρέκλα της εταιρείας #OMP! 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/1LM9DOnqmog” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο διαγωνισμός στο ATFC.tv, με έπαθλο την συλλεκτική καρέκλα του ΑΣΤΕΡΑ έληξε και ανέδειξε νικητή τον Ανδρέα Σπινθουράκη από τη Λαμία!

Ο Ανδρέας έχει καταγωγή από τη Βυτίνα Αρκαδίας, ζει και εργάζεται στη Λαμία, απ’ όπου και ήρθε για να παραλάβει το δώρο του.

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ υποδέχθηκαν τον ενθουσιασμένο Ανδρέα, τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και στη συνέχεια του παρέδωσαν το… έπαθλο και εκείνος πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη μακρινή Λαμία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω καύσωνα

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι κλειστοί από τις...

Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4)στη Γορτυνία και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Γορτυνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σημειώνεται ότι με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο