Με μια ματιά η αγωνιστή δράση της basket league

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μια ματιά η αγωνιστή δράση της basket league όπου ξεχωρίσαν η μεγάλη νίκη του Αρκαδικού στην Αμαλιάδα η εξασφάλιση της παραμονής για το Λαύριο και οι εύκολες νίκες της ΑΕΚ και της Κηφισιάς.

Κόροιβος – Αρκαδικός 60-61

Μία βολή του Βασίλη Καββαδά εξουδετέρωσε τον απίθανο Ντουέιν Ντέιβις και έδωσε εκτός έδρας νίκη στον Αρκαδικό με 60-61 επί του Κοροίβου στην Αμαλιάδα, ισοφαρίζοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα!

 

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 79-88

Αποτελεσματικός ο πλήρης ΠΑΟΚ, άφησε πίσω την ήττα-σοκ από το Λαύριο και πέρασε νικηφόρα (88-79) από τα Τρίκαλα βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην κανονική περίοδο.

 

ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου 92-57

Σε μία από τις πιο πειστικές εφετινές της εμφανίσεις η ΑΕΚ συνέτριψε με 92-57 τον Κολοσσό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Νίκη μετά από τρεις σερί ήττες για την Ενωση.

 

Κηφισιά – Ρέθυμνο 100-88

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες μετά από 40 ημέρες και χάρη στο 100-88 επί του Ρεθύμνου στο Ζηρίνειο πλασαρίστηκε ξανά στην 5η θέση της κατάταξης.

 

Λαύριο-Απόλλων Π. 80-64

Το Λαύριο καθάρισε με την παραμονή! Νικώντας 80-64 τον Απόλλωνα Πάτρας εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία και του χρόνου!

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024 appeared first on .

Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Πέτρο

Λόγω προβλήματος σε πιεζοστάτη του δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο