Τεράστια νίκη μέσα στην Αμαλιάδα και το ονειρο συνεχίζεται… (Κόροιβος – Αρκαδικός 60-61)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Αρκαδικό μας, που είχε 3/3 τρίποντα, έπαιζε υποδειγματική άμυνα και όταν ο Καββαδάς μπήκε στην «εξίσωση», πήρε διαφορά 7 πόντων, 6-13. Στο τελευταίο τετράλεπτο, η ομάδα μας «κόλλησε», υπέπεσε σε αρκετά λάθη και ο Κόροιβος που βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, έκλεισε την πρώτη περίοδο με το υπέρ του 18-15.

Ο Βαν Όστρουμ επανέφερε σε θέση οδηγού τον Αρκαδικό μας, 20-21 στο 13′, ωστόσο το επόμενο πεντάλεπτο κύλησε άσχημα για τα παιδιά του Καστρίτη, που έμειναν χωρίς πόντο και οι Αμερικανοί των γηπεδούχων βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν τη διαφορά για το 29-21. Η τελευταία λέξη, όμως, άνηκε στον Κάμερον Τζόουνς, ο οποίος με εννιά σερί πόντους έφερε την ομάδα μας σε απόσταση βολής για το 31-30 του ημιχρόνου!

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει «άγρια» ομορφιά με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ στην αρχή της τρίτης περιόδου, αλλά τα μεγάλα τρίποντα από Βαν Όστρουμ και Καλλινικίδη έφεραν τον Αρκαδικό μας στο +6, 36-42, στο 26′. Οι παίκτες μας έπαιζαν πολύ καλή άμυνα και παρά την… πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με τρεις πόντους, 43-46.

Ο εκπληκτικός σήμερα Κάμερον Τζόουνς πέτυχε ακόμα ένα τρίποντο και οδήγησε τον Αρκαδικό μας για πρώτη φορά στο +8 (43-51). Ωστόσο, ο Ντέιβις του Κόροιβου Αμαλιάδας έπαιζε… σχεδόν μόνος του και φτάνοντας τους 33 πόντους, άλλαξε ξανά την κατάσταση, επαναφέροντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, 57-56. Στα 48” πριν τη λήξη ο Καββαδάς ισοφάρισε σε 60-60, ενώ ο ίδιος μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ στο νήμα από άστοχο σουτ του Τζόουνς και με μια βολή σχεδόν στην εκπνοή, έγραψε το 60-61 και χάρισε σπουδαίο διπλό για την ομάδα μας, η οποία έμεινε ζωντανή για την παραμονή της στην Α1.

 

Κόροιβος Αμαλιάδας (Χάρης Μαρκόπουλος): Γουέμπστερ 2, Ντέιβις 36, Βασιλόπουλος 3, Τσάπιν 3, Χάρις 5, Άλεν 2, Πουλιανίτης, Χριστοδούλου, Χαριτόπουλος 7, Κόβατς, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 2

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Τζόουνς Καμ. 21, Καββαδάς 11, Βαν Όστρουμ 11, Κοψαύτης, Στεφανίδης, Τζόουνς Τρ. 2, Νούτινεν 2, Καλλινικίδης 8, Εζόμο, Λι, Λίτζιον 6

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024 appeared first on .

Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Πέτρο

Λόγω προβλήματος σε πιεζοστάτη του δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο