Καστρίτης: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας, Γιάννη Καστρίτη αλλά και του Χριστόφορου Στεφανίδη μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου

.

Γιάννης Καστρίτης: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια τόσο στον coach Λυκογιάννη όσο και στη ομάδα του Κολοσσού για την δικαιότατη νίκη τους. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά στην έδρα της και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνει φέτος αλλά γενικότερα και στα προηγούμενα χρόνια παρουσία της στην Basket League.

Είναι αυτό που περιμένουμε σε κάθε εκτός έδρας ματς. Όλες οι ομάδες που πάνω, κάτω μπορεί να έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς δηλαδή να φθάσουν γρήγορα στην παραμονή είναι να προστατεύουν την έδρα τους. Αυτό το κάναμε εμείς στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο και είναι κάτι που ξέραμε και έπρεπε να ανταποκριθούμε έτσι ώστε να ελέγξουμε την ενέργεια τους. Από την αρχή δεν τα καταφέραμε, η διαφορά με την λήξη της πρώτης περιόδου ήταν στους 17 πόντους όπως έγινε και με την λήξη του ημιχρόνου. Από κει και έπειτα ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχει την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστεί τέτοιες διαφορές όπως και το έκανε.

Θέλω να πω πως είμαστε μία καινούρια ομάδα και σίγουρα μας στεναχωρεί ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι παρόλα αυτά θέλω να καταθέσω ότι είμαστε ευχαριστημένοι και κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο. Όντας μία νέα ομάδα μαθαίνουμε πράγμα και σίγουρα θα πρέπει να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα, να βελτιώσουμε λίγο τα ξεκινήματα μας γιατί ακόμα καλός η κακός δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε μεγάλες διαφορές».

Χριστόφορος Στεφανίδης: «Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια. Μπήκε στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού από το 3ο λεπτό και είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει γιατί το είχαμε επισημάνει γιατί είναι μία ομάδα που στην έδρα της μπαίνει πολύ δυνατά όπως στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που όλοι είδαμε τη είχε κάνει. Αυτό είχαμε πει πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα και πάθαμε αυτό που λέγαμε. Ο Κολοσσός ήταν καλύτερος και όσο και αν βελτιώσαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ομόχρονο δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την αντίπαλη ομάδα με βάση την ενέργεια και τον ρυθμό του αγώνα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και από την πλευρά μας δείχνουμε πως δεν έχουμε ακόμα την ποιότητα να σταθούμε σε εκτός έδρας ματς αλλά βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να ήμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό κέρδισε δίκαια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους φιλάθλους για την υποδοχή που μου έκαναν και ήταν πάρα πολύ ζεστή. Στα δύο χρόνια που έμεινα εδώ η ομάδα είχε πολλές επιτυχίες και χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό που συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω τον επίσημο Κολοσσό που με τίμησε. Ήταν μία συγκινητική στιγμή και εύχομαι και άλλοι παίχτες να την ζήσουν όπως την έζησα εγώ σήμερα».


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικές 2024: Αναλυτικά οι βάσεις εισαγωγής – Οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις

Οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώθηκαν από το υπουργείο...

“Απόψε τραγουδάμε…” Συναυλία της Φιλαρμονικής

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης παρουσιάζει την βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τίτλο "Απόψε τραγουδάμε..." την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00. Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αρκάδων και θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Πετρινού με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης να αποδίδουν δημιουργίες του ελληνικού ρεπερτορίου και

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατάταξη εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

Από σήμερα Πέμπτη (25/7) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να...

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο