Το νέο ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης – Έφορος Ομίλου τένις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοινώνεται ότι το νέο ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, όπως προέκυψε από τις εκλογές και τη συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου 2016, έχει ως εξής:

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΕΥΑΣ – Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΜΙΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΝΙΣ

ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΤΥ – ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΜΙΓΓΙΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το ΔΣ, απερχόμενο και νυν, ευχαριστεί προσωπικά το Σταύρο Μίγγινα για την ευγενή χορηγία catering (Catering ‘Επαυλις’) την ημέρα των εκλογών. Επίσης, ευχαριστεί την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) για την παραχώρηση αιθουσών του κτιρίου ‘ΟΕΒΑ’ για την επιτέλεση των εκλογών.

Στόχος της νέας διοίκησης είναι η ανάδειξη του ερασιτεχνισμού και του αθλητισμού. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του φίλαθλου και αθλητικού κοινού, όπως και να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των αθλητών μας.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο