Παρουσίαση νέων μεταγραφών και φανέλας στον Αστέρα Τρίπολης (video+pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε  στην μπουτίκ της ομάδας «Star Store»  στην Τρίπολη τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τη νέα φανέλα του συλλόγου.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fposts%2F331885267143415&width=500″ width=”500″ height=”598″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/zJS4k8nDzhY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Οι μεταγραφές του Αστέρα, οι νέες εμφανίσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους φίλους της ομάδας του Αστέρα στην κιτρινομπλέ μπουτίκ στο κέντρο της Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 67).

Από τις 18:30 το απόγευμα η γιορτή είχε αρχίσει να δίνει παλμό στην πόλη, ενώ το κοινό απόλαυσε τα ποδοσφαιρικά μαγικά κόλπα του Football Freestyler Αλέξανδρου Πιτσαλίδη, ενώ ταυτόχρονα γίνονταν διαγωνισμοί σε κουίζ, με τους νικητές να κερδίζουν αστεριανά δώρα!

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε στις 21:15, όπου με φαντασμαγορικό τρόπο αποκαλύφθηκαν όλες οι νέες εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2016-2017, ενώ στο σημείο βρέθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Τρίπολης και υπόγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο