PabloMazza: Μέσα σε 3 χρόνια 100 συμμετοχές με τα κιτρινομπλέ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Pablo Mazza συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ. Η διαδρομή του Αργεντινού από το ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τη Ροβανιέμι μέχρι το ματς της Λεωφόρου!

Στις 21 Δεκεμβρίου 1987 στο Περγκαμίνο της Αργεντινής γεννήθηκε ο μικρός Pablo. Από οικογένεια ποδοσφαιρική, είχε πάντοτε όνειρο να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανε στη River Plate ενώ πριν από τον ΑΣΤΕΡΑ αγωνιζόταν στην Douglas Haig.

Η πρώτη του σεζόν στην Αρκαδία ήταν εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με την πρώτη παρουσία των κιτρινομπλέ στους ομίλους του Europa League. Τα δύο γκολ του Mazza κόντρα στην Mainz ήταν τα πρώτα που σημείωσε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και αποτέλεσαν την πιο γερή βάση μιας ονειρεμένης πρόκρισης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 γκολ σε 44 αγώνες.

Την επόμενη περίοδο (2015-2016) σημείωσε 3 γκολ σε 34 αγώνες με σημαντικότερο όλων αυτό κόντρα στη Sparta Prague για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa. 

Την εφετινή σεζόν ο Mazza είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μετρά ήδη 6 γκολ σε 22 ματς που έχει αγωνιστεί. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 100

ΓΚΟΛ 19

ΑΣΙΣΤ 8

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 4

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καύσωνας: Στα ύψη ο υδράργυρος

Στην κορύφωσή του βρίσκεται το κύμα καύσωνα που «επελαύνει»...

Νεκρός άνδρας σε παραλία στο Κιβέρι Αργολίδας

Ένας άνδρας ηλικίας 65 χρονών περίπου εντοπίστηκε από λουόμενους...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεων του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής 2024,τονμακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που πρώτος οραματίστηκε, οργάνωσε και καθιέρωσε πριν 51 χρόνια, ο αείμνηστος Λαγκαδινός λογοτέχνης Χρήστος Γ.

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να κατανοήσουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική οικονομία στην περιοχή μας, διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα με στόχο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων φορέων που εμπλέκονται ή υποστηρίζουν τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Η μοναδική σας προοπτική και εμπειρογνωμοσύνη είναι ανεκτίμητη για εμάς, καθιστώντας τη συμμετοχή σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο