Στις Σέρρες σε σεμινάριο αυτοάμυνας και εξετάσεις KRAV MAGA ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις Σέρρες βρέθηκε ο Top Instructor Δημήτρης Σταθάκος (Expert 2, IKMF) για το σεμινάριο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Σερρών σχετικά με το πρόγραμμα «stay away» του συστήματος αυτοάμυνας KRAV MAGA για γυναίκες και για τις εξετάσεις του τμήματος Krav Maga Serres για το πρώτο επίπεδο (P1).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12/2/2017 το σεμινάριο σχετικά με το πρόγραμμα «stay away» του συστήματος αυτοάμυνας KRAV MAGA για γυναίκες.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Διογένης Σερρών» και εκπαίδευτής ήταν ο Δημήτρης Σταθάκος- εκπαιδευτής (top instructor- expert 2) της διεθνούς ομοσπονδίας IKMF.

Ευχαριστούμε όσους/ες συνεργάστηκαν, αλλά και τις συμμετέχουσες οι οποίες πήραν σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με την αυτοπροστασία, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν πρακτικά σε επαφή με τρόπους αυτοάμυνας.

{gallery}kravmaga_serres{/gallery}

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσαν οι εξετάσεις του τμήματος Krav Maga Serres για το πρώτο επίπεδο (P1) που έγιναν το Σάββατο 11-2-2017.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές που επάξια πέρασαν την δοκιμασία των εξετάσεων.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον εξεταστή μας κ. Σταθάκο Δημήτρη για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη εμπειρία που μας χάρισε, καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτές κ. Κεχαγιόπουλο Πέτρο και κ. Βραχιώλια Ματθαίο που παρευρίσκονταν στις εξετάσεις.

Με δύναμη και μεράκι ξεκινάμε για το επόμενο επίπεδο γνώσεων της IKMF

{gallery}2kravmaga_serres{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεων του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής 2024,τονμακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που πρώτος οραματίστηκε, οργάνωσε και καθιέρωσε πριν 51 χρόνια, ο αείμνηστος Λαγκαδινός λογοτέχνης Χρήστος Γ.

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να κατανοήσουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική οικονομία στην περιοχή μας, διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα με στόχο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων φορέων που εμπλέκονται ή υποστηρίζουν τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Η μοναδική σας προοπτική και εμπειρογνωμοσύνη είναι ανεκτίμητη για εμάς, καθιστώντας τη συμμετοχή σας

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 18 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Σολυγείας

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Σοφικό και συγκεκριμένα  στη θέση “Λαρίσι”. Λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν το ξέσπασμα πυρκαγιών και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο