2oς ο Παπανικολάου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Καλύτερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο μήνας Οκτώβριος για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Μετά τον πολύ δυνατό Σεπτέμβριο με τις 12 κατακτήσεις επάθλων με 8 διαφορετικούς παίχτες ο Οκτώβριος ξεκινά ομοίως δυναμικά με την πόλη της Σπάρτης να γίνεται το νέο επίκεντρο του τένις στην Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα στο Mystras Palace Open και μετά την επιτυχία του Παπαγιαννόπουλου, έρχεται μια ακόμη επιτυχία με τον Παπανικολάου Έκτορα. Ο Παπανικολάου κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά των ανδρών, που έγινε στο 3ο Mystras Palace Open 2020.

Πιο συγκεκριμένα στα αποτελέσματα του τουρνουά, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε ως no1 στο ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και ακολούθως αντιμετώπισε τον Γαιννακόπουλο, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (61 61). Στον τρίτο γύρο του ταμπλό ο Παπανικολάου αντιμετώπισε επιτυχημένα και τον Νικητέα με 2-0 σετ (62 62). Στα ημιτελικά ο Γεωργανές δεν κατάφερε να κόψει την πορεία του Παπανικολάου προς τον τελικό, με τον αθλητή της ΑΕΚ να περνά επιτυχημένα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με 2-1 σετ στο match tie brake, μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί ο Δελής από την Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 σετ, με τον Παπανικολάου να κατακτά το τρόπαιο της 2η θέσης του 3ου Mystras Palace Open 2020.

Μεγάλος επόμενος στόχος για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, από εδώ και μετά, θα είναι η προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στον Παπανικολάου Έκτορα, που οι προσπάθειές του για διακρίσεις αποδίδουν συνεχόμενα καρπούς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο