Άλλα σπόρ

Στο πολύ δυνατό τουρνουά του Χαλανδρίου με την ονομασία Chalandri Open 2020 συμμετείχε ο όμιλος μας, για ακόμη μια χρονιά με τον αθλητή του Δαβίδ Ζωγραφάκη.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζονται για το Θάνο Κακουρίδη και τον Γιώργο Μίταλα σε ένα ακόμα Πανελλήνιο τουρνουά κατηγορίας Ε2.
Καλύτερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο μήνας Οκτώβριος για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Μια εξαιρετική εξόρμηση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, με τη συμμετοχή συνολικά 70 ατόμων, στη λίμνη Δόξα Φενεού (900μ.) και στην κορυφή Νησί της οροσειράς του Χελμού.
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) θα εξορμήσει την επόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, σε ένα από τα πιο επιβλητικά βουνά της Πελοποννήσου, τα Αροάνια Όρη (Χελμός) και στην υπέροχη λίμνη Δόξα Φενεού.
Εντυπωσιακό θέαμα στον 4ο Πανελλήνιο αγώνα Πρωταθλήματος Drift που διεξήχθη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ολύμπων στη Χίο το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου 2020.
Δυνατές εμφανίσεις σε ένα ακόμα τουρνουά έκανε η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Ο πρώτος διεθνής αγώνας τοξοβολίας στην εποχή του κορωνοϊού θα διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, επισκέφτηκε το Σάββατο και την Κυριακή ομίλους της Πελοποννήσου, άκουσε τα προβλήματα τους και συζήτησε για την επόμενη μέρα που θα…
Νέο επιτυχημένο τουρνουά για τον μικρό αθλητή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, Δημήτρη Παπαγιαννόπουλο.
Σελίδα 1 από 156

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr