Άλλα σπόρ

Στην Β εθνική οδεύει  ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης  μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή του μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΠΕΠ η οποία αποφάσισε την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων επικυρώνοντας τις υπάρχουσες βαθμολογίες και κατάταξη ανά πρωτάθλημα και ομίλους…
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από 25-31 Μαΐου 2020 και οι δικαιούχοι χρήσης τους
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΟΑ Τρίπολης με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων του Ομίλου, μετά την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο ΚΟΑΤ σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς τηρώντας τους κανονισμούς προστασίας όπως προβλέπουν τα αθλητικά πρωτόκολλα.
Από την προσεχή Δευτέρα (25-5-20) οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων  ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για…
Γυμναστική την εποχή του κορονοϊού από τον Τριπολιτσιώτη Personal Trainer Αναστάσιο Χαραλαμπόπουλο
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη για «την κρατική χρηματοδότηση στις αθλητικές Ομοσπονδίες, τις αθλητικές υποδομές και την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων».
Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού με την εφαρμογή της Α’ φάσης επιστροφής στην αγωνιστική δράση, συνδυάστηκε με την έναρξη προπονήσεων υπό την πιστή τήρηση μέτρων ασφαλείας από τους ομίλους αντισφαίρισης στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους.
Συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για την επανεκκίνηση του Αθλητισμού
Σε έκτακτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του “Skiritida Run” αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή διεξαγωγής του αγώνα “Skiritida Run v.5” που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου 2020 λόγω της πανδημίας COVID-19.
Με το μότο “Μένουμε σπίτι” σε μια παγκόσμια συγκυρία, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας που ακούει στο όνομα COVID-19.
Σελίδα 1 από 151

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr