Νέος πρόεδρος – νέα πρόσωπα – καινούργιο ξεκίνημα για τον Παναρκαδικο Α.Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο πρόεδρο εξέλεξε χθες ( 17/2/21 ) το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Α.Ο. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. – που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου – ομόφωνα εξελέγη νέος Πρόεδρος ο επιχειρηματίας κ. Ηλίας Καναβέτας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η ανασύνθεση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο.που προέκυψε μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Δαύρου από τη θέση του Προέδρου είναι η εξής:
– ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ
– ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΣ
– ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
– ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΜΠΟΥ
– ΤΑΜΙΑΣ: ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗΣ
– ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
– ΜΕΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και μετά την εκλογή του νέου Προέδρου το Δ.Σ. πήρε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:
– Τεχνικός Διευθυντής της Ομάδας ορίστηκε εκ νέου ο κ. Χρήστος Καναβέτας
– Τeam manager ορίστηκε ο κ. Κώστας Λάγαρης
– Γενικός Αρχηγός ορίστηκε εκ νέου ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος
– Εξωτερικός συνεργάτης για θέματα διοικητικής / γραμματειακής υποστήριξης ορίστηκε εκ νέου ο κ. Γιώργος Κριτσιδήμας
– Ένα από τα παλαιότερα μέλη του Παναρκαδικού ο κ. Δημήτρης Λουκάς βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση και ζήτησε από το νέο Δ.Σ. να είναι υποψήφιος εκ μέρους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης στις εκλογές της ΕΠΣ Αρκαδίας. Αίτημα το οποίο η Διοίκηση έκανε ομόφωνα δεκτό αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύχρονη προσφορά του κ. Δημήτρη Λουκά στην Ομάδα.

ΝΕΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Παράλληλα το νέο Δ.Σ καλωσόρισε χθες στη μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού Α.Ο. μία ομάδα νέων μελών που προσήλθαν εθελοντικά και που αναμένεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα προσπάθεια της Διοίκησης.

Αυτοί είναι:
– Τζώρτζης Γεώργιος Ιατρός, Διευθυντής Γναθοχειρουργικής Κλινικής Παναρκαδκού Νοσοκομείου Τρίπολης
– Δεληγιάννη Χρυσούλα Φαρμακοποιός
– Ηλίας Λάγαρης Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος ΔΕΗ
– Γιάννης Καναβέτας Επιχειρηματίας

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Αντώνης Δρακόπουλος ο οποίος έκανε μία ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα μιλώντας αναλυτικά για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα καθώς και για τον αναγκαίο προγραμματισμό που πρέπει να γίνει άμεσα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όποτε κι αν το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινήσει

Όλοι μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ευχήθηκαν στο νέο Πρόεδρο κ. Ηλία Καναβέτα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ελπίζοντας ότι το καινούργιο ξεκίνημα που επιχειρεί η Ομάδα θα είναι γεμάτο επιτυχίες για τον ιστορικό Σύλλογο της Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο