Στον Πανθρακικό ο νεαρός Τριπολιτσιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Σωτηρόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην ιστορική ομάδα της Κομοτηνής τον Πανθρακικό ( που πριν από λίγα χρόνια αγωνιζόταν στη Super League ) θα αγωνίζεται από φέτος ο νεαρός Τριπολιτσιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Σωτηρόπουλος ο οποίος ανήκει στον Παναρκαδικό Α.Ο.

 Μετά τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης ( Κ12, Κ15, Κ17 ) ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Παναρκαδικό ( την αγωνιστική χρονιά 1918 – 1919 ) και πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Τυρού.

Φέτος ο Νίκος Σωτηρόπουλος έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ( ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ). Ως μόνιμος κάτοικος της ακριτικής πόλης δοκιμάστηκε από την ομάδα της Κομοτηνής, αξιολογήθηκε θετικά από τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη και χθες υπέγραψε το δελτίο του στη νέα του ομάδα.

Στόχος του φετινού Πανθρακικού είναι η άνοδος στις μεγάλες κατηγορίεςτου ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως δήλωσε ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί σε παλιούς έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και σε νέα παιδιά με ταλέντο όπως ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Η συμφωνία του  ριπολιτσιώτη ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Πανθρακικού έκλεισε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναρκαδικό Α.Ο. και συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών για ένα χρόνο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο