Αναβολή Γενικής Συνέλευσης Παναρκαδικού – Τέλος «εποχής» για Κωστόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βράδυ της Τετάρτης 27/05/2020 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών του Παναρκαδικού με σκοπό την διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. 

Παρά την παρουσία αρκετών μελών στα γραφεία του συλλόγου δεν εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη απαρτία, με σκοπό την αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας. Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Σημειώνεται πάντως ότι η συγκέντρωση των μελών πραγματοποιήθηκε με την τήρηση μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποστάσεις, χρήση αντισηπτικών και ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

Τέλος από την Προεδρία του «τριφυλλιού» για τον Βασίλη Κωστόπουλο…

Η λήξη της θητείας σημερινής διοίκησης του Παναρκαδικού περί τα τέλη Ιουνίου σηματοδοτεί και την αποχώρηση από το ΔΣ και του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος μετά από δύο σχεδόν χρόνια παρουσίας στην ηγεσία του Παναρκαδικού, εξέφρασε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει την παρουσία του στη διοίκηση. Αυτή ήταν και η σημαντική είδηση που αναδείχθηκε μέσα από μια Γενική Συνέλευση που ποτέ δεν ξεκίνησε λόγω μη απαρτίας.

Οι επόμενες ημέρες πλέον έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε διοικητικό επίπεδο για τον Παναρκαδικό. Θα αναδειχθεί «εύκολα» νέα διοίκηση; Ποιος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τα διοικητικά «ηνία» του Παναρκαδικού; Τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα για το σύλλογο; Σε κάθε περίπτωση οι οποίες εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο