Μαΐου 28, 2020

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης Παναρκαδικού – Τέλος «εποχής» για Κωστόπουλο

Το βράδυ της Τετάρτης 27/05/2020 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών του Παναρκαδικού με σκοπό την διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. 

Παρά την παρουσία αρκετών μελών στα γραφεία του συλλόγου δεν εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη απαρτία, με σκοπό την αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας. Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Σημειώνεται πάντως ότι η συγκέντρωση των μελών πραγματοποιήθηκε με την τήρηση μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποστάσεις, χρήση αντισηπτικών και ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

Τέλος από την Προεδρία του «τριφυλλιού» για τον Βασίλη Κωστόπουλο…

Η λήξη της θητείας σημερινής διοίκησης του Παναρκαδικού περί τα τέλη Ιουνίου σηματοδοτεί και την αποχώρηση από το ΔΣ και του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος μετά από δύο σχεδόν χρόνια παρουσίας στην ηγεσία του Παναρκαδικού, εξέφρασε την πρόθεσή του να μην ανανεώσει την παρουσία του στη διοίκηση. Αυτή ήταν και η σημαντική είδηση που αναδείχθηκε μέσα από μια Γενική Συνέλευση που ποτέ δεν ξεκίνησε λόγω μη απαρτίας.

Οι επόμενες ημέρες πλέον έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε διοικητικό επίπεδο για τον Παναρκαδικό. Θα αναδειχθεί «εύκολα» νέα διοίκηση; Ποιος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τα διοικητικά «ηνία» του Παναρκαδικού; Τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα για το σύλλογο; Σε κάθε περίπτωση οι οποίες εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr