Ιανουαρίου 19, 2021

Συνάντηση με την Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 20:43

Στην προπόνηση της Προολυμπιακής ομάδας στον Αγιο Κοσμά πήγε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σας εύχονται χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές !!!

Πλήρης στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού στην Ομοσπονδία Αθλητικού Ομαδικού Χορού, που της ανατέθηκε η διεθνής διοργάνωση και παράλληλα διεκδικεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022-2023

Λίγο πριν ο COVID-19 και η 2η καραντίνα κάνουν την επανεμφάνισή τους, η αγωνιστική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, πρόλαβε να δώσει μια ακόμα ηχηρή εμφάνιση στο open τουρνουά του Σπαρτιατικού.

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αποτελεί γεγονός, με τις σχετικές λεπτομέρειες να ορίζονται με Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Τάκη Πουρναράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WRC Promoter, Jona Siebel.

Σε πλήρη εφαρμογή είναι το εορταστικό ωράριο του ομίλου μας για την περίοδο, των εορτών, που ακολουθεί.

Ο διεθνής αμυντικός και αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Κώτσιρας.

Νέος μήνας ο Δεκέμβριος με νέες εγγραφές και τμήματα στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Από 2.500 ευρώ για κάθε σωματείο και 1.000 ευρώ επιπλέον για κάθε άλλο άθλημα που καλλιεργούν.

Σελίδα 1 από 515

logofootermedia