Δήμος Πύλου - Νέστορος

Ο πρώτος κύκλος δράσεων του προγράμματος «Καθαρή Μεσσηνία», μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της Costa Navarino, σε συνεργασία με το πανελλαδικό εθελοντικό κίνημα Save Your Hood, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, αποδεικνύοντας ότι η ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές του, προχωρά στην υλοποίηση του αυτόματου ψηφιακού βοηθού (chatbot), ο οποίος φέρνει ακόμα πιο κοντά πολίτες και επισκέπτες με την τοπική…
Την 7η Ιουνίου 2022 παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Μώλου της Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού των υποδομών της.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Προβολή της ταινίας «Ρεσάλτο» την Κυριακή 5η Ιουνίου και ώρα 8.00μ.μ. , στο περιβάλλοντα χώρο της Παναγίας της Ελευστρίας στην Κορώνη .
Την οριστική παραλαβή της προμελέτης και της οριστικής μελέτης του φράγματος του Μιναγιώτικου καθώς και της οριστικής μελέτης του αρδευτικού δικτύου, γνωστοποίησε προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) υλοποιεί πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μέσω τραπεζικών μεταφορών. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει στην σταδιακή ανάκαμψη των πληγέντων και να μετριάσει το αίσθημα ανασφάλειας για την περίοδο υλοποίησης του.
Διαβάστε την πρόσκληση πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ The post ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ 08-02-2022 appeared first on Pylos.
Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid test), στα Κοινοτικά Καταστήματα Κορώνης και Χαρακοπιού του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Σήμερα Τετάρτη 2/2/2022 η μεγάλη εορτής της Πολιούχου και Προστάτιδας Παναγίας Υπαπαντής! Χρόνια πολλά Καλαμάτα, Χρόνια πολλά Μεσσηνία! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!
Την 30η Ιανουαρίου, κάθε χρόνο, η Εκκλησία μας τιμά τους τρεις Μεγάλους Πατέρες και Οικουμενικούς Δασκάλους, τον μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο.
Σελίδα 1 από 42

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia