Θεματικό BEACH  PARTY της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το θεματικό BEACH  PARTY της Ένωσης μας εμπνευσμένο από την χρυσή δεκαετία του 80.

Μια εποχή μαγική για όσους την έζησαν που θα ξαναζωντανέψει το βράδυ του Σαββάτου στο BABA’S SUMMER BLISS BEACH BAR πλησίον της παραλίας “Πόρτες ” στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η βράβευση της καλύτερης αμφίεσης (80’S). Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα χορού, Dance Shows και διαγωνισμός χορού με κριτές δασκάλους από αναγνωρισμένες σχολές της περιοχής που θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους. Στο τέλος θα δοθούν έπαθλα στους νικητές.

Με την αγορά του εισιτήριου εισόδου των €5 εξασφαλίζετε την συμμετοχή σας στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με δώρα μονοήμερες αποδράσεις και τριήμερες διαμονές (2 διανυκτερεύσεις) σε καταλύματα στην Πελοπόννησο και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά για να ξαναθυμηθούμε τα υπέροχα τραγούδια της δεκαετίας αυτής και να ξαναζήσουμε αξέχαστες στιγμές!!

Για να δηλώσετε την Δωρεάν συμμετοχή σας στον διαγωνισμό χορού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 697 473 1820 & 694 286 0646.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ

«Ξένιος Κύνουρος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:01:42

Τι έκαψε η φωτιά στο Δεμίρι Τεγέας – Βίντεο από την κατάσβεση και πλάνα απο Drone

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/8, σε αγροτική...
00:06:06

Με αγιασμό και “ιερά” γκολ η πρώτη προπόνηση του Παναργειακού

Με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Παναργειακού ,του τεχνικού...

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Δεμίρι – Στην κατάσβεση συνέδραμαν υδροφόρες και μηχανήματα του δήμου Τρίπολης – Στο σημείο της πυρκαγιάς ο Κώστας Τζιούμης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/8, σε αγροτική έκταση στην ΤΚ Δεμιρίου Τεγέας του δήμου Τρίπολης. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ και 2 αεροσκάφη. Παράλληλα στο σημείο επιχείρησαν, άμεσα, οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου του δήμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο